Ordinacije Family

post image 1

Ordinacije Family, od 1.novembra u Surcinu i Dobanovcima. Ordinacije Family, sa svojom ginekoloskom ordiacijom Family 1 u Surcinu i Ordinacijom opste medicine Family 2, pruzaju potpunu zastitu i unapredenje zdravlja Vas i Vase porodice. Family 1, ginekoloska ordinacija koja brine o zdravlju zena od puberteta do menopauze.

Devojkama od puberteta pomaze da na sto bolji nacin nauce kako da vode brigu o svom intimnom zdravlju. Saveti nasih ginekologa, ce im pomoci kako da se zastite od polno prenosivih bolesti i da zastite svoje reproduktivno zdravlje . kako bi kada dodje vreme , u nasoj ordinaciji mogle da vode trudnocu od prvog dana te sve do postporodjajnog perioda. za one koji imaju problem u zacecu. Nasi doktori ce biti podrska u lecenju ne samo zenskog vec i muskog steriliteta. kada nase dame dodju u neke zreliije godine, tu smo da im te godine, tzv.klimakterijum, ucinimo sto lepsim uz savete naseg tima ginekologa, od kojih ce dobiti savete o nacinu zivota, hormonskom statusu i evntulanim potrebama za supstitutivnom terapijom. mladi smo, kao ordinacija, ali nasi doktori imaju visegodisnje iskustvo iz oblasti ginekologije i akuserstva, tako da predstvljamo spoj mladosti i iskustva.


Ordinacija Family 2, u njoj ce Vas sacekati nasi doktori, koji ce Vam pruziti sve neophodno za eliminaciju vasih tegoba i unaprediti vase zdravlje. Od pregleda specijaliste opste prakse, internista, kardiologa, gastroenterologa. Koji kod nas u ordinaciji imaju mogcnost da vam pruze dijanostiku na savremenim aparatima. U ordinaciji Family 2 imate mogucnost i obaviti sve analize krvi, briseve, tumormarkere, horomone. Za kvalitet analiza brinu Aqualab+ laboratorije, koje su strateski partner ordinacija Family.
Za sve nase pacijente smo tu trudeci se da ih cuvamo kao kap vode na dlanu.

Script ************************************************************ ****************************************************************** -->