Kardiologija

post image 1

Ordinacija opšte medicine Family 2 DLV je novootvorena ordinacija koja se nalazi u Dobanovcima i pruža preglede, konsultacije i dijagnostiku na najsavremenijim aparatima. Sa ciljem da doprinesemo unapređenju Vašeg i zdravlja Vaše porodice, u sklopu našeg zdravstvenog centra pored ordinacije opšte medicine, posluje i ginekološka ordinacija Family 1 DLV koja se nalazi u Surčinu.

U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim doktora koji će preuzeti kompletnu brigu o Vašem zdravlju. Sa željom da naše dugogodišnje iskustvo i znanje u medicini stavimo u službu Vašeg zdravlja, Ordinacija opšte medicine Family 2 DLV nudi Vam široku paletu  pregleda:
-specijaliste opšte prakse
-interniste
-kardiologa
-gastroenterologa

Kompletna dijagnostika sprovodi se na najsavremenijim aparatima, što nam omogućava precizno i pouzdano uspostavljanje dijagnoze i lečenje pacijenata. U našem radu praktikujemo individualni pristup svakom pacijentu ponaosob kako bismo što efikasnije eliminisali sve tegobe i unapredili Vaše zdravlje.

Zahvaljujući strateškom partnerstvu sa labaratorijom Aqualab+, u ordinaciji Family 2 DLV imate mogućnost da obavite sve analize krvi, briseve, tumormarkere, horomone. Za sve naše pacijente smo tu, trudeći se da ih čuvamo kao kap vode na dlanu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-21h
subota od 07-16h
nedelja po pozivu

Ordinacija opšte medicine Family 2 DLV, Maršala Tita 7, Dobanovci, Beograd.