Ginekologija

post image 1

Ginekološka ordinacija Family 1 DLV je novootvorena ordinacija u Surčinu koja brine o zdravlju žena od puberteta do menopauze. Sa ciljem da doprinesemo unapređenju Vašeg i zdravlja Vaše porodice, u sklopu našeg zdravstvenog centra pored ginekološke ordinacije, posluje i ordinacija Opšte medicine Family 2 DLV koja se nalazi u Dobanovcima.

Iako smo tek nedavno počeli sa radom, naš tim čine vrhunski stručnjaci koji poseduju dugogodišnje iskustvo iz oblasti ginekologije i akušerstva. Taj jedinstven spoj mladosti i iskustva, profesionalnost i stručnost našeg tima, kao i upotreba najsavremenije opreme i aparata, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo devojkama u pubertetu sa ciljem da ih naučimo kako da na pravi način vode brigu o svom intimnom zdravlju. Saveti naših ginekologa će im pomoći kako da se zaštite od polno prenosivih bolesti i da zaštite svoje reproduktivno zdravlje.

Kada za to dođe vreme, u ginekološkoj ordinaciji Family 1 DLV mogu da vode svoju trudnoću, od prvog dana do postporođajnog perioda. Za sve dame koje imaju problem u začeću, naši doktori će biti podrška u lečenju ne samo ženskog, nego i muškog steriliteta.

Ginekološka ordinacija Family 1 DLV stoji na raspolaganju i svim damama koje su ušle u zrelije godine. Nastojeći da taj period, tzv. klimakterijum, učinimo što lepšim, naš stručni tim ginekologa ponudiće Vam savete o načinu života, hormonskom statusu i eventualnim potrebama za supstitutivnom terapijom.

Novina u našoj ponudi od 1. januara 2017. godine – Savetovalište za bebe!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-21h
subota od 07-16h
nedelja po pozivu

Ginekološka ordinacija Family 1 DLV, Braće Puhalovića 10, Surčin, Beograd.